Manuel des Jus de Fruits

Manuel des Jus de Fruits

Manuel des Jus de Fruits


Manuel des Jus de Fruits. Le présent Manuel fait suite au livre Les Jus de Fruits - un manuel pratique et théorique pour la préparation et la conservation des jus de fruits - paru en 1948. Dans le domaine de la technique, la faveur va de plus en plus vers la stérilisation par la chaleur qui est le meilleur moyen pour tuer les microbes et pour inactiver les enzymes.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 40,00
Bij ons betaalt u ongeacht de hoeveelheid boeken € 3,95 aan verzendkosten in Nederland.


 

Titel Manuel des Jus de Fruits
Artikelnummer Div 1881
Uitgever P.H. Heutz, Strasbourg
Auteur Henri Gachot
Jaartal 1955
Band Paperback
Druk Tweede druk
Bladzijden 519
Staat net, oud boek
Toelichting op staat N/B
ISBN-13 N.V.T

Andere boeken

Joods leven in Bronkhorst, Steenderen, Brummen

Meer info »

€ 12,50

Joods leven in Bronkhorst, Steenderen, Brummen
De kerk van het Heylig Cruys en Sint Andreas, Duizend jaar geschiedenis van de Andrieskerk in Amerongen

Meer info »

€ 30,30

De kerk van het Heylig Cruys en Sint Andreas, Duizend jaar geschiedenis van de Andrieskerk in Amerongen
Stadspark Schothorst Amersfoort

Meer info »

€ 7,30

Stadspark Schothorst Amersfoort
Voor de kinderkamer

Meer info »

€ 6,50

Voor de kinderkamer