Manuel des Jus de Fruits

Manuel des Jus de Fruits

Manuel des Jus de Fruits


Manuel des Jus de Fruits. Le présent Manuel fait suite au livre Les Jus de Fruits - un manuel pratique et théorique pour la préparation et la conservation des jus de fruits - paru en 1948. Dans le domaine de la technique, la faveur va de plus en plus vers la stérilisation par la chaleur qui est le meilleur moyen pour tuer les microbes et pour inactiver les enzymes.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 40,00
Bij ons betaalt u ongeacht de hoeveelheid boeken € 3,95 aan verzendkosten in Nederland.


 

Titel Manuel des Jus de Fruits
Artikelnummer Div 1881
Uitgever P.H. Heutz, Strasbourg
Auteur Henri Gachot
Jaartal 1955
Band Paperback
Druk Tweede druk
Bladzijden 519
Staat net, oud boek
Toelichting op staat N/B
ISBN-13 N.V.T

Andere boeken

Hilversum Verdwenen Dorpsbeelden

Meer info »

€ 21,75

Hilversum Verdwenen Dorpsbeelden
Dr Atkins Nieuwe Dieetrevolutie

Meer info »

€ 28,99

Dr Atkins Nieuwe Dieetrevolutie
Gids voor Historisch onderzoek in Noord-Holland

Meer info »

€ 13,50

Gids voor Historisch onderzoek in Noord-Holland
Leidraad voor inspirerend leiderschap

Meer info »

€ 29,99

Leidraad voor inspirerend leiderschap