Welkom op de website van Oudefotoboeken.nl

Wij zijn een Internet antiquariaat dat zich specialiseert in het online verkopen van topografische geschiedenisboeken met de nadruk op fotoboeken van plaatsen in heel Nederland en daarbuiten! In deze fotoboeken staan prachtige historische foto's van dorpspleinen, straten, markten en stadsgezichten. Tevens hebben wij een groot assortiment kinder-, strips-, hobby- en antiquarische boeken op voorraad! Onze collectie wordt regelmatig voorzien van nieuwe boeken.

Klik hier voor nieuw toegevoegde boeken »

Over Oudefotoboeken.nl »

Boek niet gevonden?


Zo betaalt u

U kunt bij Oudefotoboeken.nl op één van de volgende manieren betalen:

Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via vooruitbetalen. U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 1334.16.631(Rabobank) t.n.v. RS Internetboeken te Rhenen onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.

Voor bestellingen uit het buitenland heeft u deze extra gegevens nodig:

Tenaamstelling Rs Internetboeken
IBAN NL29 RABO 0133 4166 31
BIC RABONL2U

LET OP: wij accepteren géén cheque van wegen de hoge kosten die hier aan verbonden zijn!

Consument / afnemer kan het verschuldigde bedrag middels Paypal voldoen.

Contant: Consument / afnemer kan het verschuldigde bedrag contant voldoen bij afhaling van de producten.