Boek niet gevonden?


The chemistry and technology of food and food products volume I and II

The chemistry and technology of food and food products volume I and II

The chemistry and technology of food and food products volume I and II


The chemistry and technology of food and food products volume I and II. Second completely revised and augmented edition. Prepared by a group of specialists under the editorship of Morris B. Jacobs, Ph.D. The extensive expansion of almost every field in the theoretical and applied sciences has made it very difficult for a single individual to survey any given field adequately. This is indeed true of food chemistry and food technology. In presenting these volumes, 39 collaborators have tried to prepare a unified, authoritative work. In this second edition the collaborators and the editor revised all the chapters in the light of the progress made in the intervening years.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 30,00
Bij ons betaalt u ongeacht de hoeveelheid boeken € 3,95 aan verzendkosten in Nederland.


 

Titel The chemistry and technology of food and food products volume I and II
Artikelnummer Div 1826
Uitgever Interscience Publishers, Inc., New York
Auteur Morris B. Jacobs, Ph.D.
Jaartal 1951
Band Gebonden
Druk Tweede herziene druk
Bladzijden Volume I and Volume II (1769 blz).
Staat Losse omslag heeft beschadigingen, verder staat van het boek netjes
Toelichting op staat N/B
ISBN-13 N.V.T

Andere boeken

Verlinden Productions Catalog 2003 No. 19

Meer info »

€ 10,00

Verlinden Productions Catalog 2003 No. 19
Terug in de tijd op Schouwen-Duiveland

Meer info »

€ 27,95

Terug in de tijd op Schouwen-Duiveland
Bestaan en bedrijvigheid XXXII

Meer info »

€ 12,00

Bestaan en bedrijvigheid XXXII
Eric de Noorman, De geschiedenis van Bor Kahn

Meer info »

€ 8,00

Eric de Noorman, De geschiedenis van Bor Kahn