Boek niet gevonden?


Ik zie jou

Ik zie jou

Iemand volgt Zoë en weet alles van haar. Maar van wie komt het gevaar? Iemand die net als zij dagelijks die trein neemt? Iemand die precies weet wat haar routines zijn?

Na haar succesdebuut ‘Mea culpa’ (I Let You Go) slaagt Clare Mackintosh er opnieuw in een geweldige thriller te schrijven. ‘Ik zie jou’ (I See You) is een thriller over forenzen, routines en obsessie. Je treinreis, je rit naar je werk wordt nooit meer hetzelfde na het lezen van dit boek!

Wanneer Zoë Walker, tijdens een treinrit naar haar werk, tot haar verbijstering een foto van zichzelf in de krant ziet in de rubriek met seksadvertenties, is ze vastbesloten uit te zoeken hoe die foto daar terecht is gekomen. Ze heeft geen andere aanwijzingen dan de korrelige foto, een website en een telefoonnummer. Haar familieleden wuiven het weg als iemand die misschien veel op haar lijkt. Maar dan verschijnt er een foto van een andere vrouw, een vrouw die net als Zoë elke dag die trein neemt. Wanneer deze vrouw vervolgens gewurgd wordt gevonden, beseft Zoë dat ze gevaar loopt. Maar van wie komt dat gevaar? Iemand die net als zij dagelijks die trein neemt? Iemand die precies weet wat haar routines zijn?

Van ‘Mea culpa’(I Let You Go) werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ook ‘Ik zie jou’ (I See You) was na verschijnen direct een hit.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 12,99
Bij ons betaalt u ongeacht de hoeveelheid boeken € 3,95 aan verzendkosten in Nederland.

Geef u op voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is


 

Titel Ik zie jou
Artikelnummer 8e97a7ee-4a1a-4a6d-8263-b04ddb18aa9b
Uitgever de Fontein Romans & Spanning
Auteur Clare Mackintosh
Jaartal 2020
Band Nee
Druk N/B
Bladzijden 400
Staat Nieuw
Toelichting op staat Nee
ISBN-13 9789026150616

Andere boeken

Simon van de rivier 2: de slaven

Meer info »

€ 7,00

Simon van de rivier 2: de slaven
44 - Donald Duck - Het onbewoonbare eiland

Meer info »

€ 3,20

44 - Donald Duck - Het onbewoonbare eiland
Een byzonder Schoutampt

Meer info »

€ 16,95

Een byzonder Schoutampt
Het geheim van de lanceerbasis

Meer info »

€ 14,00

Het geheim van de lanceerbasis